Ε.Σ.ΠΑΙ.ΡΟ.Σ
http://www.espairos.gr/portal/index.php/our-forum/

Clone Wars Anime TV series
http://www.espairos.gr/portal/index.php/our-forum/viewtopic.php?f=15&t=2522
Page 1 of 1

Author:  Nocture [ Wed Mar 13, 2013 5:15 pm ]
Post subject:  Clone Wars Anime TV series

Λίγα πράγματα τις τελευταίες δεκαετίες έχουν καταφέρει να πουν κάτι στο σύμπαν του Star Wars. Τα KoToR I, II, τα comics με τον Chubaka αλλά και τα γεγονότα του Taris είναι μέσα σε αυτά.
Έχοντας δει και τους 5 κύκλους των Clone Wars μια περίοδο που πάντα προσπέρναγα όσο ποιο γρήγορα γίνεται λόγο έλλειψης χαρακτήρων θεωρώ ότι αυτή η σειρά κατάφερε να επαναφέρει το Star Wars στο σωστό μονοπάτι. Το γεγονός ότι το υπογράφει δε ο George Lucas με χαροποιεί ακόμα περισσότερο γιατί πραγματικά είχαμε καιρό να δούμε κάτι σοβαρό από αυτόν που έφτιαξε το σύμπαν του Star Wars.

Η σειρά αναλώνεται στους γνωστούς χαρακτήρες από την ταινία αλλά και σε άγνωστους όπως κλέφτες, δολοφόνους, αποσχιστές και την Padawan Asoka Tano του Anakeen Skywalker. Η διαχείριση που έχει γίνει σε αυτή την εποχή αλλά και των στοιχείων που δεν υπήρχαν πριν με τα γεγονότα που ξέρουμε θα ξαφνιάσουν και τους ποιο απαιτητικούς καθώς πέρα από τη λογική συνέχεια από επεισόδιο σε επεισόδιο υπάρχει και το χτίσιμο της σχέσης Palpatin - Anakeen και η μετατροπή αυτού σε Darth Vader.

Για όσους επιλέξετε να το δείτε κάντε υπομονή τους 2 πρώτους κύκλους (κάθε επεισόδιο είναι 20 λεπτά άλλωστε). Μαθαίνουμε για τους χαρακτήρες και απευθύνεται στα καινούργια 12-14χρονα που θα είναι το νέο του κοινό. Μαζί με αυτά ωριμάζει και η σειρά.

Enjoy...

Author:  Nocture [ Sun Jun 29, 2014 5:06 pm ]
Post subject:  Re: Clone Wars Anime TV series

Ο 6ος κύκλος είναι online :D. 13 Επισόδεια με πολύ Yoda.
Τα Clone Wars τελείωσαν και ομολογώ ότι αρκετό κομμάτι τους ήταν καλύτερο και από κάποιες ταινίες. Το Σεπτέμβριο έρχεται το Star Wars Rebels Anime TVseries οπου πλέον η Disney μπαίνει για τα καλά στο χορό. Θεωρώ ότι θα φανούν και οι προθεσεις τους για τη νέα τριλογία. Till then...

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/