View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Apr 03, 2020 6:55 amThis topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
 Rules of Operation 
Author Message
Transmechanic
User avatar

Joined: Sat Oct 14, 2006 3:51 pm
Posts: 384
Location: In the dark side of the Sun
Post Rules of Operation
ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Με τη συμμετοχή σας στο φόρουμ, αποδέχεστε τα ακόλουθα:

1) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD καποια βιβλία αλλά δεν μπορεί να την εκμεταλευτεί εμπορικά μεσω του forum. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα προειδοποιούνται πρώτα και, αν το ξανακάνουν, θα διαγράφονται.

2) Απαγορεύεται η προσβλητική, υβριστική, ειρωνική ή προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος (εξαιρούνται βέβαια όσα αποδεδειγμένα γράφονται χάριν αστειεισμού και με την αμοιβαία συγκατάθεση των 2 εμπλεκόμενων μερών). Μέλη που παραβαίνουν τον εν λόγω κανονισμό, θα δέχονται αυστηρή προειδοποίηση. Αν την αγνοήσουν και συνεχίσουν, θα διαγράφονται χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.

3) Απαγορεύεται η ανάρτηση πορνογραφικού υλικού, η σεξουαλική παρενόχληση και οτιδήποτε άλλο έκφυλο τυχόν βάλετε στον νου σας!

4) Απαγορεύεται η διαφήμιση υπηρεσιών ή προϊόντων τρίτων χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της διαχείρισης.

5) Κάθε μέλος που συμμετέχει στο φόρουμ συμφωνεί και αναλαμβάνει την ευθύνη για το εξής: Αν παρ' ελπίδα (λόγω της διαρκώς αυξανόμενης ποσότητας των καθημερινών δημοσιεύσεων του φόρουμ) διαφύγει της προσοχής της διαχείρισης κάποιο παράπτωμα μέλους το οποίο ενδέχεται να είναι ποινικά ή αστικά κολάσιμο, τότε ως αποκλειστικός υπεύθυνος θεωρείται ο διαπράξας το αδίκημα.

6) Προσωπικές γνώμες ή εκτιμήσεις που εκφράζονται για οποιοδήποτε θέμα, δεν εκφράζουν απαραίτητα την διαχείριση. Eπομένως οι συντελεστές του Espairos.gr δεν φέρουν καμμία ευθύνη, ούτε συμμερίζονται κατ' ανάγκη τα όσα ελεύθερα διατυπώνονται στο παρόν φόρουμ.

7) Παρακαλούνται τα μέλη να αποφέυγουν την συγγραφή με greeklish, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜπΕρΔεΜέΝα και γενικότερα με δυσανάγνωστες γραφές. Τα μέλη που το πράττουν δεν θα έχουν επιπτώσεις απο την διαχείρηση αλλα εχει παρατηρηθεί οτι η πλειονότητα των μελών σε fora παγκοσμίως δυσανασχετούν οταν αντιμετωπίζουν τετοια post.


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ESPAIROS.GR

Στο forum μπορούμε να συζητάμε και να επικοινωνουμε οχι μόνο σαν μελη του συλλόγου Ε.Σ.Παι.Ρ.Ο.Σ. αλλα και σαν άνθρωποι με τα ίδια ενδιαφέροντα.
Ειναι ενας χώρος πρόθυμος να φιλοξενήσει τις απόψει όλων αρκεί να μπορόυμε να ακολουθήσουμε καποιες σταθερές.
Γιαυτό λοιπον, καλό είναι:
1) Να αποφεύγονται οι πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις. Αν είναι αυτο το χόμπυ σας, δεν ειναι το δικό μας, και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το forum που σας ταιριάζει.

2) Να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις (flames). Αν θέλετε τόσο πολύ να βρίσετε κάποιον, υπάρχει το PM.

3) Ως άμεση συνέπεια του προηγούμενου, κείμενα από προσωπικά μηνύματα (PMs) που δημοσιοποιούνται χωρίς την άδεια του αποστολέα ΚΑΙ του παραλήπτη θα διαγράφονται.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MODERATORS (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ)

* Είναι αρμόδιοι για την ευκοσμία, ευταξία και καλή λειτουργία του forum σε καθημερινή βάση. Πρέπει να έχουν πλήρη συναίσθηση ότι επιτελούν λειτούργημα το οποίο δεν τους καθιστά ανωτέρους των υπολοίπων χρηστών, αλλά υπηρέτες του κοινού συμφέροντος.
* Για οποιαδήποτε ενέργειά τους ενημερώνουν με pm τον διαχειριστή. Σε περίπτωση διαγραφής / επεξεργασίας θέματος ή μέλους ζητούν ΠΑΝΤΑ την πρότερη έγκριση του διαχειριστή.
* Πρώτοι από όλους πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα με την στάση τους και την εν γένει συμπεριφορά τους εντός του φόρουμ. ΓιÂ’ αυτό ακριβώς οποιαδήποτε παρασπονδία τους (π.χ. εμπαθείς τσακωμοί με μέλη ή μεταξύ τους) ισοδυναμεί με άμεση και άνευ δεύτερης κουβέντας καθαίρεσή τους. Εξαιρέσεις δε θα γίνουν.
* Είναι υπόλογοι μόνο στον διαχειριστή (admin), ο οποίος διαθέτει και την ευθύνη για τις ενέργειες τους.
* Είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον διαχειριστή με κάθε τρόπο (τηλεφωνικός, IM κλπ) για επείγουσες καταστάσεις που χρήζουν άμεσης απόφασης, έγκρισης ή παρέμβασης.
* Ενας πολύ καλός τρόπος για να ΜΗΝ γίνει καποιος moderator, είναι να ζητά επίμονα απο τους admins να γίνει moderator, οπότε, σας παρακαλούμε μην το κάνετε.

O διαχειριστής έχει την απόλυτη ευχέρεια να ορίσει ή να παύσει έναν συντονιστή ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την κρίση του. Επίσης διαθέτει απεριόριστο δικαίωμα να επεξεργάζεται / διαγράφει τις δημοσιεύσεις του κατά το δοκούν.


Mon Feb 11, 2008 3:51 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.