View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Feb 20, 2020 10:53 pmReply to topic  [ 15 posts ] 
 Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814 
Author Message
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Φίλοι (Ρωμαίοι! Συμπατριώτες!),

Το Σάββατο, στις 12:30 (με μια διακύμανση στην ώρα που καθορίζει η κβαντική απροσδιοριστία (ΔT) (ΔE) ≥ ℏ/2) παίζουμε μια μικρή Ναπολεόντεια μάχη με φιγούρες 1:72.
Το σενάριο σηκώνει 2-3 παίκτες, αλλά όσοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά στους κανόνες in action και να μας ταράξουν στις ερωτήσεις (και ίσως να σπρώξουν μια μικρή διοίκηση) είναι ευπρόσδεκτοι. :)

Image

Άρης Κ.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Last edited by ArisKosionidis on Tue Mar 04, 2014 9:49 pm, edited 1 time in total.Thu Feb 06, 2014 11:13 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
"Γιά να δούμε, κύριε Βοναπάρτη, τί μάθατε σε όλα αυτά τα χρόνια"...ίσως σκεφτόταν ο εφημέριος του Maizières το πρωί της 29ης Ιανουαρίου 1814. Ίσως και ο Ναπολέοντας να άκουγε την ίδια φράση στο μυαλό του, με τη φωνή του παλιού του δασκάλου. Αφού ο γαλλικός στρατός που είχε κατακτήσει την Ευρώπη θάφτηκε στις παγωμένες ρώσσικες στέππες το 1812, αφού η καινούρια στρατιά που με τόσες θυσίες είχε οργανωθεί το 1813 θρυμματίστηκε στη μάχη της Λειψίας, τώρα οι δυνάμεις της Έκτης Συμμαχίας εισέβαλλαν στη Γαλλία- και η πρώτη μάχη αυτής της εκστρατείας θα δινόταν στην Brienne. Στην Brienne, όπου ο μικρός Ναπολέων Βοναπάρτης είχε πάει στη στρατιωτική ακαδημία για πέντε δύσκολα χρόνια.

Η μόνη ελπίδα του Ναπολέοντα για νίκη σε αυτήν την εκστρατεία ήταν η ταχύτητα. Έπρεπε να προλάβει να καταστρέψει κάθε μία από τις στρατιές των αντιπάλων του πρωτού ενωθούν σε έναν τεράστιο, ανίκητο σχηματισμό. Έπρεπε να είναι αρκετά γρήγορος για να
εκμεταλλευτεί κάθε μικρή ευκαιρία, κάθε λάθος του γερόλυκου Blücher, κάθε δισταγμό του υπερβολικά προσεκτικού Schwarzenberg, κάθε ολιγωρία του φιλόδοξου Bernadotte.

Ο παρορμητικός Πρώσσος ήταν ο πρώτος που στραβοπάτησε. Αγνοώντας τη συγκέντρωση του Γαλλικού στρατού, ξεγελασμένος από τις νικηφόρες αψιμαχίες με μικρά αποσπάσματα, είχε σκορπίσει τη Στρατιά της Σιλεσίας σε μεγάλη έκταση. Ο Ναπολέοντας δεν έχασε χρόνο και έστειλε αμέσως εντολές για να κλείσει μια θηλιά γύρω απ'τον Blücher. Ο ίδιος κάλπασε βιαστικά νότια, οδηγώντας το II Σώμα του Στρατάρχη Victor. Περνώντας απ'τη Maizières, συνάντησε τον εφημέριο του χωριού- και αναγνώρισε έναν από τους δασκάλους που έμαθαν στον εννιάχρονο Βοναπάρτη τον Πλούταρχο και τα Μαθηματικά. Ο εφημέριος αμέσως προσφέρθηκε να οδηγήσει το Γαλλικό στρατό, καθώς ήξερε καλά την περιοχή. Το μόνο που δεν ήξερε -και δεν ήξερε ούτε ο Ναπολέοντας- ήταν ότι κάποιοι από τους Κοζάκους που συνόδευαν σαν ληστρικό σύννεφο τη Στρατιά του Blücher είχαν αιχμαλωτίσει ένα Γάλλο αγγελιοφόρο με τις εντολές στον Στρατάρχη Mortier. Ο γερο-Στρατάρχης κατάλαβε αμέσως την παγίδα που έκλεινε γύρω του, και βιαστικά προσπάθησε να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του. Η μάχη δεν θα ήταν τόσο έυκολη όσο περίμενε ο Γάλλος Αυτοκράτορας.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Last edited by ArisKosionidis on Tue Mar 04, 2014 9:49 pm, edited 1 time in total.Sat Feb 08, 2014 11:15 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Σχεδόν δυο αιώνες και μία βδομάδα μετά, η Brienne ξαναπαίχτηκε στον ΕΣΠΑΙΡΟ.
Η διάρκεια του παιχνιδιού ορίστηκε στους 8 γύρους, και νικητής θα ήταν αυτός που καταφέρνει να ωθήσει στην εξάντλησει περισσότερες διοικήσεις του αντιπάλου. Αυτό αντανακλά τους στόχους των δύο πλευρών: ο Ναπολέοντας θέλει να συντρίψει τον Blücher για να κινηθεί μετά κατά του Schwarzenberg, και ο Blücher θέλει να κάνει αρκετή ζημιά στους Γάλλους ώστε να είναι εύκολη λεία για τις υπόλοιπες συμμαχικές δυνάμεις.

Οι πρώτες Γαλλικές δυνάμεις στο τραπέζι ήταν το V Σώμα Ιππικού, με την 3η Μεραρχία Ιππικού της Αυτοκρατορικής Φρουράς (...και σιδηροδρομικών τίτλων) να μπαίνει στον πρώτο γύρο. Ο Blücher έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ΙΧ Σώμα Πεζικού, το Σώμα Ιππικού του Wassilitschkow και έχει ενισχυθεί απ'την Προφυλακή της Στρατιάς της Βοημίας του Schwarzenberg- όλους Ρώσσους.
Image

Οι Γάλλοι ιππείς κινούνται για να υπερφαλαγγίσουν την Ρώσσικη παράταξη, αλλά σταματούν μόλις βλέπουν τις πρώτες (και τελευταίες) Ρωσσικές ενισχύσεις: το VI Σώμα Πεζικού καταφθάνει βιαστικά απ'την κατεύθυνση του Lesmont. Ορμητικά, το ιππικό πέφτει πάνω στο VI Σώμα και -εκμεταλλεύομενοι την απροσεξία του υπογράφοντα που το διοικούσε- μέσα σε λίγους γύρους το διαλύουν.
Image
Image

Για καλή τύχη των Συμμάχων, ο Wassilitsckow αποφασίζει να προελάσει με το Σώμα Ιππικού του και έτσι ισορροπεί την κατάσταση.
Image
Image

Στον τρίτο γύρο, ο Ναπολέοντας μπαίνει στο τραπέζι οδηγώντας την 1η Μεραρχία του ΙΙ Σώματος.
Η Προφυλακή του Schwarzenberg κινείται για να τον σταματήσει. Μετά από μια πρώτη αποτυχημένη έφοδο των Ρώσσων Ουσσάρων, η δεύερη (if at first you don't succeed, try, try again) με υποστήριξη πυροβολικού και ελεφρού πεζικού θα καταφέρει να τρέψει σε φυγή μια Γαλλική ταξιαρχία, και να εξαντλήσει την 1η Μεραρχία. Image
Image

Στα Βόρεια της Brienne οι συνεχείς μάχες καταπονούν το ιππικό και των δύο πλευρών.
Image
Image
Image
Πρώτο εξαντλείται το V Γαλλικό Σώμα. Λίγο μετά, μια εκπληκτική Ρώσσικη έφοδος θα ποδοπατήσει το πυροβολικό της 3ης Μεραρχίας της Φρουράς. Η Γαλλική αντεπίθεση θα είναι μια Πύρρειος νίκη- η Ρώσσικη 2η Μεραρχία Ουσσάρων θα εξαφανιστεί απ'το τραπέζι, αλλά σε συνδυασμό με το πυροβολικό του Wassilitschkow θα εξοντώσει το βαρύ ιππικό της Φρουράς. Το ιππικό και των δύο πλευρών είναι πλέον εξαντλημένο- δεν αντέχει να κάνει άλλες εφόδους, και απλώς προστατεύει παθητικά το πεζικό.

Έχει φθάσει ο 5ος γύρος, και ο Στρατάρχης Ney εμφανίζεται στον Βορρά με τη Νεαρή Φρουρά- τους καλύτερους των αμούστακων νεοσύλλεκτων του 1814, ενισχυμένους με κάποιους απ'τους λιγοστούς βετεράνους που έχουν μείνει μετά τις καταστροφές του 1812 και του 1813. Με την κάλυψη του Γαλλικού ιππικού, ο Ney προχωρά νότια.
Image

Ταυτόχρονα εμφανίζεται απ'την κατεύθυνση του Montier-en-Der και ο Victor με τη δεύτερη μεραρχία του, και έναν γύρο μετά και η τρίτη μεραρχία του φτάνει στο Chaumesnil.
Image

Οι Γάλλοι συγκλίνουν προς την Brienne, όπου το ΙΧ Σώμα Πεζικού έχει ταμπουρωθεί...
Image

...και αναγκάζουν την Προφυλακή και ό,τι έχει απομείνει από το Σώμα του Wassilitschkow να συπτυχθούν προς τα εκεί.
Image
Image

Στον όγδοο γύρο, η 3η Μεραρχία του Victor θα εξαντλήσει την Προφυλακή, αλλά η 2η θα σταματήσει μπροστά στο ευέλικτο ρωσσικό έφιππο πυροβολικό.
Μια Μεραρχία της Νεαρής Φρουράς θα καταλάβει το Chateau, αλλά η δεύτερη θα αποκρουστεί από τους σκληροτράχηλους υπερασπιστές της πόλης.
Image
Image
Image


Τελικό αποτέλεσμα: Μία Γαλλική διοίκηση σε κατάρρευση και δύο εξαντλημένες, τρεις εξαντλημένες Ρωσσικές διοικήσεις. Συμμαχική νίκη! (έστω και με μικρή διαφορά)

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους παρόντες: το παιχνίδι ουσιαστικά ήταν playtesting του σεναρίου, και η καλή διάθεση που έφεραν όλοι γύρω από το τραπέζι βοήθησε να τρέξει καλά. Βγήκε αρκετά κοντά στην πραγματικότητα, τόσο στην εξέλιξή του όσο και στις συνολικές απώλειες. Επιβεβαιώθηκε (κατά 3/4) και ο κανόνας που λέει ότι καινούριες φιγούρες δεν επιβιώνουν στο πρώτο τους παιχνίδι!

Να δούμε βέβαια τι λένε και οι Γάλλοι. Ο Ναπολέων ήταν διάσημος για τον...εχμ...ευρηματικό τρόπο που παρουσίαζε την πραγματικότητα στα επίσημα ανακοινωθέντα και ο δικός μας φαίνεται να έχει πάρει το ρόλο αρκετά σοβαρά:
Image

Άρης Κ.

Υ.Γ. Όχι, δεν ξέρω αν αυτή η Brienne έχει σχέση με την άλλη του χοντρού σαδιστή με τη γενειάδα και την τραγιάσκα.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Sat Feb 08, 2014 11:30 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Υ.Γ.2. Φυσικά:
http://youtu.be/NqcE3gb9mBM

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Sat Feb 08, 2014 11:36 pm
Profile
Regular Hobby Writter
User avatar

Joined: Mon Oct 02, 2006 10:16 pm
Posts: 359
Location: Location ... location ... location
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Φοβερή μάχη με δυνατές συγκρούσεις σεω αρκετά μέτωπα. Ευχαριστούμε Άρη για το τρέξιμο της οργάνωσης και τις ωραίες φωτό.
Ελπίζω να έκανα υπερήφανο το πνεύμα του Wassilitsckow με τον τρόπο που χρησιμοποίησα το στράτευμα του lol :D . Γρήγορα να περασει ο καιρός για την επόμενη αναμέτρηση :D

_________________
"Κάθε τύπος πλοίου μπορεί να θεωρηθεί ναρκαλιευτικό, για μια και μόνο φορά!"
(Παλιός Αρχικελευστής)


Sun Feb 09, 2014 2:08 am
Profile
Am I a bot?

Joined: Wed Dec 04, 2013 8:07 pm
Posts: 9
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Ηταν μια πολύ δυνατή και συναρπαστική μάχη που εξελίχθηκε σε θρίλερ... Διάρκεια: τρεισήμισι ώρες ακριβώς, με κανόνες Volley and Bayonet. Εγώ φυσικά εκπροσωπούσα τον Ναπολέοντα. Το 1814 η ποιότητα του στρατού μας ήταν πολύ πεσμένη. Οι νεαροί και άπειροι Γάλλοι δεν είχαν καμιά σχέση με τους βετεράνους του 1805 και 1806... το ιππικό μας εξακολουθούσε να είναι πανίσχυρο [ιδιαίτερα σε σύγκριση με τους άτακτους Κοζάκους που πρωτοεμφανίζονταν σε Γαλλικό έδαφος...]. Οι πρώτες επιθέσεις μας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Για την ακρίβεια μέσα στους πρώτους γύρους εξαφανίσαμε μια διοίκηση του εχθρού και λίγο αργότερα και μια δεύτερη. Δυστυχώς αυτή ακριβώς η επιτυχία μας παρέσυρε και υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητές μας. Στην προσπάθειά μας να εξαντλήσουμε τις υπόλοιπες διοικήσεις του εχθρού, αδιαφορήσαμε για τις δικές μας απώλειες... Πέσαμε σε μια παγίδα που συχνά πέφτουν οι άπειροι στρατηγοί: "επίθεση γενναίοι μου! Λίγο ακόμη και τους σαρώσαμε ! Εκεί προς το τέλος λοιπόν, οι διοικήσεις μας άρχισαν να εξαντλούνται γη μια μετά την άλλη. Μια ακόμη ρωσική διοίκηση έσπασε προς το τέλος, αλλά όταν έπεσε η νύχτα ο απολογισμός ήταν σε βάρος των Γάλλων : είχαν 2 διοικήσεις εξαντλημένες ενώ μία ακόμη γαλλική διοίκηση κατέρρευσε [αυτό ισούται με 2 εξαντλημένες διοικήσεις] . Οι Ρώσοι είχαν μόνο τρεις διοικήσεις εξαντλημένες. Επομένως όταν τελείωσε το παιχνίδι [8ος γύρος] το σκορ ήταν 4-3υπέρ των Ρώσων. GAME OVER. Σωστό, ξεκάθαρο και δίκαιο. Την επόμενη φορά θα σας δείξουμε!
Δυστυχώς οι φωτογραφίες δείχνουν μόνο γενικά πλάνα και δεν αναδεικνύουν τις εξαιρετικές φιγούρες των παιδιών και ιδίως τους υπέροχους κοζάκους και τους έφιππους γρεναδιέρους του Αρη: Αχ βρε Αρη γιατί να μη φωτογραφίζεις τόσο καλά όσο βάφεις τελευταία!


Sun Feb 09, 2014 6:51 pm
Profile
Mega Zuper Spammer

Joined: Tue Apr 25, 2006 8:55 am
Posts: 1096
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Ναπολέοντα από αποτυχία σε αποτυχία πας και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο Ουέλιγκτον, αν και οι πράκτορες σου θα είδαν τα πρώτα συντάγματα ελαφρού ιππικού και ορεσιβιων σκωτσεζων που αποβιβάστηκαν στην ηπειρωτική Ευρώπη..


Tue Feb 11, 2014 1:28 am
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Ναπολεόντειο trash talking πρώτη φορά βλέπω!

Αυτούς τους Άγγλους τους ακούμε πολύ αλλά δεν τους έχουμε δει ακόμα. Μήπως να φτιάξει κανείς (γκχμμ*Guldor*γκρχχμ) κανένα threadάκι για φιγούρες; :wink:

Να ανεβάσουμε και εμείς οι υπόλοιποι τα εκτρωματάκια μας.

Άρης Κ.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Wed Feb 12, 2014 2:11 am
Profile
Regular Hobby Writter
User avatar

Joined: Mon Oct 02, 2006 10:16 pm
Posts: 359
Location: Location ... location ... location
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
επίσης να κάνουμε και καμιά παραγγελία βιβλίων κανόνων (γκχμμ*Guldor*γκρχχμ).

_________________
"Κάθε τύπος πλοίου μπορεί να θεωρηθεί ναρκαλιευτικό, για μια και μόνο φορά!"
(Παλιός Αρχικελευστής)


Wed Feb 12, 2014 10:30 am
Profile
Mega Zuper Spammer

Joined: Tue Apr 25, 2006 8:55 am
Posts: 1096
Post Re: Σάββατο 8/2: Ναπολεόντειο V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 18
Παίδες (λέμε τώρα) νομίζω οτι έχετε ψιλοκρυώσεί, κ'ανα σιρωπάκι για τον βήχα?? γκχμμ γκχμμ


Wed Feb 12, 2014 11:43 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Ξαναπαίξαμε την Brienne το προηγούμενο Σάββατο (για να μπει καλά και ο Μάρτιος).
Η μόνη αλλαγή στο σενάριο ήταν η μετακίνηση μιας αλέας δέντρων, όπως φαίνεται δεξιά κάτω στη φωτογραφία:
Image
Σκοπός ήταν να μη γίνει σουβλάκι το VI Ρώσσικο Σώμα απ'τον δεύτερο γύρο, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι- μια και κάτι τέτοιο απέχει πολύ απ'την πραγματική εξέλιξη της μάχης.

Μαζεύτηκε κάμποσος κόσμος πάλι. Dramatis personae:

Ο Ρώσσος (αριστερά) και ο Γάλλος (δεξιά) διοικητής με τον επίσημο φωτογράφο του παιχνιδιού.
Image

Ο έτερος Ρώσσος παίκτης σε αναμνηστική φωτογραφία με τον προκάτοχό του στο προηγούμενο παιχνίδι: Image

Ο Γάλλος υποδιοικητής (δεξιά) ως αυθεντική dramatis persona. Μάλλον υποφέρει που μοιράζεται τον φακό με τους δύο ουδέτερους παρατηρητές που επέβλεψαν το ξεκίνημα του παιχνιδιού.
Image

Οι Ρώσσοι ξεκίνησαν το παιχνίδι σχετικά άνετοι.
Image

Μάλλον είχαν πίστη στους φαντάρους τους που είχαν ταμπουρωθεί στην πόλη της Brienne.
Image

"Απλώς παρατηρητές είμαστε. Μη μας δίνετε σημασία."-"Θα έλεγα, αντιμετωπίστε μας σαν να είμαστε μέρος του τερραίν".Image

Και σε αυτό το παιχνίδι οι Γάλλοι ξεκίνησαν ορμητικά με το ιππικό τους.
Image

Αν και αυτήν τη φορά, οι Ρωσσικές ενισχύσεις είχαν χρόνο να προετοιμάσουν μια θερμή υποδοχή, με τα νώτα τους καλυμένα από την αλέα.
Image
Image

Οι Γάλλοι δραγώνοι έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους, απέναντι σε Ρώσσους Ουσσάρους...
Image
Image

...και Δραγώνους.
Image

Αλλά μια απροσεξία άφησε ακάλυπτο το πλευρό τους, κάτι που ο Ρώσσος διοικητής δεν άφησε ανεκμετάλλευτο.
Image

Το αποτέλεσμα ήταν η εξάντληση του Γαλλικού V Σώματος Ιππικού πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Το αριστερό της γαλλικής παράταξης είναι κενό...
Image

...την ώρα που εμφανίζεται ο Ναπολέοντας με την πρώτη μεραρχία πεζικού του II Σώματος.
Image
Image

Είναι ένας αγώνας δρόμου για τις δύο πλευρές. Οι Γάλλοι φέρνουν το ιππικό της Φρουράς στα αριστερά για να γεμίσουν το κενό, ενώ ταυτόχρονα οι Ρώσσοι στέλνουν το VI Σώμα νότια για να σταματήσει το Ναπολέοντα.
Image

Η Ρώσσικη αντεπίθεση είναι αρκετά επιτυχημένη. Με συνδυασμό πεζικού και πυροβολικού αποκρούουν τη γαλλική προέλαση...
Image

...αλλά σύντομα εμφανίζονται Γαλλικές ενισχύσεις.
Image

Το Ιππικό της Γαλλική Φρουράς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του. Τα Βαριά συντάγματα σκορπίζουν τους Ρώσσους λογχοφόρους...
Image

...και το έφιππο πυροβολικό.
Image

Τα Ελαφρά συντάγματα καταφέρνουν να πιάσουν μια Ρωσσική μεραρχία με γυρισμένη την πλάτη.
Image
Image

Κατά την κλασσική έκφραση, "the chessboard is highly confused".
Image

Αλλά it takes two to tango: οι εναπομείναντες Ρώσσοι Ουσσάροι μπορούν και αυτοί να πλαγιοκοπήσουν απρόσεκτο πεζικό.
Image

Η Νεαρή Φρουρά που έχει φτάσει στο μεταξύ ρίχνεται πάνω στο ανέγγιχτο μέχρι στιγμής IX Σώμα Στρατού μέσα και γύρω απ'την Brienne.

Μια μεραρχία προσπαθεί να καταλάβει το Chateau, που το υπερασπίζεται ένα Ρωσσικό σύνταγμα...
Image
Image

...που καταφέρνει να την αποκρούσει. Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρώσσοι!
Image

Η άλλη μεραρχία, μαζί με τις τελευταίες γαλλικές ενισχύσεις, επιτίθεται στην ίδια την πόλη.
Image

Καλά ταμπουρωμένοι οι Ρώσσοι φαντάροι -με σύμμαχο την τύχη- αντέχουν τη συνδυασμένη επίθεση. Η πόλη μένει σε συμμαχικά χέρια!

Οι ήρωες της Brienne μάλλον θα τιμηθούν με Σημαία του Αγίου Γεωργίου για αυτό το κατόρθωμα.
Image


Αυτήν τη φορά η Συμμαχική νίκη ήταν πιο άνετη από την προηγούμενη φορά. Είχαν μόνο μια εξαντλημένη διοίκηση (αν και δύο ακόμη απείχαν μόνο μια απώλεια από το όριο). Οι Γάλλοι είχαν περίπου τις ίδιες απώλειες όσο στο προηγούμενο παιχνίδι.
Χμμμ. Αναρωτιέμαι τί θα γίνει αν παίξουμε και τρίτη φορά...

Όπως πάντα, ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες (και τους παρατηρούντες!), και στους Δημήτρη Κοντό, Μίλτο Μιχαλόπουλο και Ντίνο Αντωνιάδη για τις φιγούρες. Ο τελευταίος ανέλαβε και τη φωτογράφηση του παιχνιδιού- αυτό για όσους απορούσαν πώς ξαφνικά έμαθα να τραβάω καλές φωτό.

Be seeing you!

Άρης Κ.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Tue Mar 04, 2014 10:49 pm
Profile
Regular Hobby Writter
User avatar

Joined: Sun Sep 23, 2007 7:57 pm
Posts: 380
Post Re: Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Μπράβο πολυ καλο Battle report. Άντε και σε πιο ένδοξες νίκες.

_________________
Ο Εσώτερος Δαίμων
Ahh!! Help Whore attack.
The trees are attacking run for yer lives!!!
FOR THE EMPEROR!!!

In brightest day, in blackest night,
No evil shall escape my sight
Let those who worship evil's might,
Beware my power...Green Lantern's light!


Thu Mar 06, 2014 1:57 pm
Profile
Mega Zuper Spammer

Joined: Tue Apr 25, 2006 8:55 am
Posts: 1096
Post Re: Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Εγω που ειμαι?


Thu Mar 06, 2014 2:23 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Sun Dec 01, 2013 7:27 pm
Posts: 92
Location: This side of the Rim
Post Re: Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Το σενάριο έχει ανεβεί εδώ: viewtopic.php?p=33116#p33116

Α.

_________________
You do not make history. You can only hope to survive it.
Image


Sat Nov 08, 2014 1:11 am
Profile
Mega Zuper Spammer

Joined: Tue Apr 25, 2006 8:55 am
Posts: 1096
Post Re: Σάββατο 8/2 και 1/3: V&B, Brienne, 29 Iανουαρίου 1814
Μπράβο ρε Άρη, για αυτό ήθελα να μιλήσουμε, στο μυαλό μου ήσουν :P :P :P :P :P :P :P


Mon Nov 10, 2014 11:30 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 15 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.