Author |
Message |
karvan
Site Admin
Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am Posts: 1072 Location: Athens, Greece
|
 Βιβιοφιλμογραφία
Για να μπούμε στο κλίμα μέχρι να αρχίσει το campaign, μπορείτε να βάλετε κάποιες ενδεικτικές ταινίες / σειρές που πιστεύετε ότι ταιριάζουν με το campaign έτσι όπως το φαντάζεστε; πχ Το βασικό Hunter: The Vigil προτείνει την σειρά SupernaturalΕγώ επιπλέον φανταζόμουν κάτι σαν το Friday the 13th - The series ή το Constantine (όταν γίνουμε πολύ δυνατοί). Πόσο κοντά είμαι; Μπορείτε να δώσετε άλλα παραδείγματα / κατευθύνσεις; Θα βοηθήσει αρκετά να έχουμε όλοι την ίδια θεώρηση αν έχουμε δει / διαβάσει τις ίδιες ταινίες / βιβλία.
_________________ I may talk, I may shout IN MANY WAYS, but beware of the admin-talk. "Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts." -- Daniel P. Moynihan "Reality always wins." -- Unknown
|
Mon Jun 20, 2011 1:41 pm |
|
 |
Dionisis
Rookie
|
 Re: Βιβιοφιλμογραφία
Tο έχω δει το supernatural, οι πρώτες season είναι καλές, βγάζουν για εμένα την αίσθηση που πρέπει, όσο πάει γίνεται πιο... κάπως...
|
Mon Jun 20, 2011 4:40 pm |
|
 |
Christos
Mega Zuper Spammer
Joined: Sun Jan 03, 2010 11:32 am Posts: 1174 Location: Athens
|
_________________ Κινέζικη παροιμία: Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
|
Mon Jun 20, 2011 10:32 pm |
|
 |
Orestes
Rookie
Joined: Fri Apr 29, 2011 1:39 am Posts: 168 Location: Ηράκλειο Αττικής, Αθήνα
|
Πάρα πολύ ωραία ιστορία με δαίμονα και πολύ κοντα στο ύφος και του campaign που θέλουμε να παίξουμε είναι η ταινία Fallen (1998) με τον Denzel Washington. imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0119099/Αυτό, off the top of my head που λένε και στα βαρβαρικά, θα ψάξω και για άλλες ταινίες γιατί απο σειρές δυστυχώς μόνο το supernatural μπορώ να σκεφτώ και αυτό μόνο στην πρώτη σαιζόν άντε και στη δεύτερη γιατι μετά γίνεται πολύ ό,τι να 'ναι...
_________________ Heathen Extravaganza - - - - - - - - - - - - - - - -
|
Mon Jun 20, 2011 10:47 pm |
|
 |
Hecate
I try to become Mega Zuper Spammer
Joined: Wed Feb 25, 2009 8:22 pm Posts: 774 Location: Πλανήτης Happy
|
Εγώ θα έβαζα το "Gabriel"... σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση.... http://www.imdb.com/title/tt0857376/
_________________ ...sad but true... I' m SPAMMER and I know it!!!!! Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω - Αρχιμήδης
|
Mon Jun 20, 2011 11:11 pm |
|
 |
Owyn
Joined: Thu Jan 21, 2010 5:46 pm Posts: 666 Location: Location, Location!
|
Μπορεί να μην είναι ούτε βιβλίο ούτε ταινία, αλλά το παιχνίδι The Witcher νομίζω ότι ταιριάζει πάρα πολύ στο concept ενός κυνηγού και είναι ένα παιχνίδι που υποστηρίζει πολύ tactics και περιέχει monster immunities και vulnerabilities, δηλαδή το ψωμοτύρι ενός κυνηγού.
_________________ Πεθαμένος: Αλήθεια, Άγγελε, ο Θεός δε βλέπει τα φοβερά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος; Τη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση... Δεν τα ξέρει όλα αυτά; Άγγελος: Φυσικά και τα ξέρει! Πεθαμένος: Και τι λέει; Άγγελος: "Ας με κάνανε κι εμένα Πρωθυπουργό για μια μέρα και θα 'βλεπες!"
Αρκάς: Η Ζωή Μετά _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ .
Αστερίξ: Οβελίξ, αντί να τσακώνεσαι προσπάθησε να μάθεις πού είναι οι αιχμάλωτοι Οβελίξ: Αστερίξ, δεν γίνεται τίποτα. Πριν από τη μπούφλα δεν θέλουν να απαντήσουν και μετά δεν μπορούν
|
Tue Jun 21, 2011 12:55 am |
|
 |
karvan
Site Admin
|
Sokratisgk wrote: Μπορεί να μην είναι ούτε βιβλίο ούτε ταινία, αλλά το παιχνίδι The Witcher νομίζω ότι ταιριάζει πάρα πολύ στο concept ενός κυνηγού και είναι ένα παιχνίδι που υποστηρίζει πολύ tactics και περιέχει monster immunities και vulnerabilities, δηλαδή το ψωμοτύρι ενός κυνηγού. Το ξέρεις ότι τα παιχνίδια Witcher είναι βασισμένα σε ομώνυμη σειρά βιβλίων, σωστά;
_________________ I may talk, I may shout IN MANY WAYS, but beware of the admin-talk. "Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts." -- Daniel P. Moynihan "Reality always wins." -- Unknown
|
Tue Jun 21, 2011 10:19 am |
|
 |
Owyn
Joined: Thu Jan 21, 2010 5:46 pm Posts: 666 Location: Location, Location!
|
Δεν το γνώριζα αυτό αλλά αφού ισχύει τότε κολλάει η πρότασή μου Πάντως τα βιβλία πρέπει να είναι πολύ καλά. Τα έχει διαβάσει κανείς να μου πει την άποψή του? Ενδιαφέρομαι να τα διαβάσω εάν αποκομίσω κάποια καλή κριτική.
_________________ Πεθαμένος: Αλήθεια, Άγγελε, ο Θεός δε βλέπει τα φοβερά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος; Τη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση... Δεν τα ξέρει όλα αυτά; Άγγελος: Φυσικά και τα ξέρει! Πεθαμένος: Και τι λέει; Άγγελος: "Ας με κάνανε κι εμένα Πρωθυπουργό για μια μέρα και θα 'βλεπες!"
Αρκάς: Η Ζωή Μετά _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ .
Αστερίξ: Οβελίξ, αντί να τσακώνεσαι προσπάθησε να μάθεις πού είναι οι αιχμάλωτοι Οβελίξ: Αστερίξ, δεν γίνεται τίποτα. Πριν από τη μπούφλα δεν θέλουν να απαντήσουν και μετά δεν μπορούν
|
Tue Jun 21, 2011 5:43 pm |
|
 |
karvan
Site Admin
|
|
Tue Jun 21, 2011 7:16 pm |
|
 |
Hecate
Joined: Wed Feb 25, 2009 8:22 pm Posts: 774 Location: Πλανήτης Happy
|
 Re: Βιβλιοφιλμογραφία
ξερω γω μωρε; η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κατι τετοιο εγω προσωπικα στο νου μου. χωρια που την ταινια την θεωρω τρελη φολα !
_________________ ...sad but true... I' m SPAMMER and I know it!!!!! Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω - Αρχιμήδης
|
Tue Jun 21, 2011 7:21 pm |
|
 |
BAAT
Regular Hobby Writter
|
_________________ "All men can see these tactics whereby I conquer, but what none can see is the strategy out of which victory is evolved" - Sun Tzu
"For those climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: hunt or be hunted" - Frank Underwood
|
Tue Jun 21, 2011 7:27 pm |
|
 |
karvan
Site Admin
|
 Re: Βιβλιοφιλμογραφία
Hecate wrote: ξερω γω μωρε; η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κατι τετοιο εγω προσωπικα στο νου μου. χωρια που την ταινια την θεωρω τρελη φολα ! Για αυτό έφτιαξα αυτό το thread, για να γράψετε εσείς οι STs ότι νομίζετε ότι θα μας βοηθήσει να μπούμε στο κλίμα των ιστοριών που θέλετε να τρέξετε, και για να δείτε τί νομίζει κάθε παίχτης ότι θα παίξει. Έτσι τελικά όλοι θα έχουμε το ίδιο στο μυαλό μας.
|
Tue Jun 21, 2011 8:09 pm |
|
 |
Christos
Mega Zuper Spammer
Joined: Sun Jan 03, 2010 11:32 am Posts: 1174 Location: Athens
|
BAAT wrote: Και για τέλος το Nosferatu (γκουγκλάρετε το, δεν εχει link εδώ  ) Κι όμως... Nosferatu
_________________ Κινέζικη παροιμία: Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
|
Wed Jun 22, 2011 12:39 am |
|
 |
BAAT
Regular Hobby Writter
|
Christos wrote: BAAT wrote: Και για τέλος το Nosferatu (γκουγκλάρετε το, δεν εχει link εδώ  ) Κι όμως... NosferatuΑφού το βρίσκεις με Google search είναι εύκολο να το βρεις και το link…όπως είπα λοιπόν BAAT wrote: δεν εχει link εδώ στο POST ΜΟΥ 
_________________ "All men can see these tactics whereby I conquer, but what none can see is the strategy out of which victory is evolved" - Sun Tzu
"For those climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: hunt or be hunted" - Frank Underwood
|
Wed Jun 22, 2011 12:18 pm |
|
 |
Montolio
Regular Hobby Writter
Joined: Sat May 13, 2006 7:22 pm Posts: 407 Location: UNDERMOUNTAIN
|
_________________ Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. - Άλμπερτ Αϊνστάιν.
|
Thu Jun 23, 2011 7:05 pm |
|
 |
|