View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Jun 03, 2020 2:34 pmThis topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Οι ήρωές μας 
Author Message
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Οι ήρωές μας
Εδώ θα βάλω τα character background και stories, καθώς θα τα περνάω σε ηλεκτρονική μορφή.
Ότι βλέπετε εδώ θα είναι και οι εκδοχές που θεωρούμε οι GMs ότι συνέβησαν.
Προφανώς μπορείτε να σχολιάζετε τα backgrounds των άλλων, και αυτοί τα δικά σας!
Ότι γράφουμε σε αυτό το thread είναι καθαρά για την ψυχαγωγία των παιχτών και αν φανεί μέσα στο παιχνίδι ότι δεν μπορείτε να το διαχωρίσετε από το τι γνωρίζει ο χαρακτήρας σας θα πέφτει τσεκούρι!

Η σειρά που θα μπαίνουν οι ιστορίες είναι τυχαία (είναι η σειρά με την οποία ολοκληρώνεται η ψηφιοποίηση!).


Tue Apr 02, 2013 5:48 pm
Profile
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Ανδρονίκη
Έως τα 13 μεγάλωσε με την μητέρα της, η οποία ήταν απελπισμένη λόγω του θανάτου άντρα της. Καθώς η μητέρα της κυλούσε προς το κακό μέσα από την θλίψη και την απελπισία της (αποκρυφισμός, μέντιουμ), τόσο αύξανε η καλοσύνη της Ανδρονίκης. Παράλληλα, εικόνες βίας, καταστροφή και σατανικών οντοτήτων βασάνιζαν την Ανδρονίκη.

Στα 15 η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Η μητέρα της πλέον ασχολούνταν με επικλήσεις δαιμόνων και προσπάθησε να καλέσει ένα δαίμονα και να του προσφέρει την Ανδρονίκη σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του. Όμως η Ανδρονίκη είδε σε όραμα ένα σπαθί, το οποίο βρέθηκε στα χέρια της. Μέσα στην παραζάλη κατάφερε να σκοτώσει την ίδια την μητέρα της και να σταματήσει έτσι την τελετή. Καθώς έφυγε σαν χαμένη από το σπίτι, ένας ιερέας (πάτερ Ιωακείμ) την βρήκε και την περιμάζεψε. Καταλαβαίνοντας την δύναμη του σπαθιού, καθώς και ότι η Ανδρονίκη είχε “κληθεί”, την κράτησε κοντά του και την στρατολόγησε στο Τάγμα του Αγίου Γεωργίου, το οποίο ανέλαβε και την εκπαίδευσή της.

Όταν η Ανδρονίκη έγινε 18 ετών, το Τάγμα την έστειλε στην πρώτη της αποστολή. Έπρεπε να εξακριβώσει την ύπαρξη ενός δαιμονικού αντικειμένου, και να το καταστρέψει ή να το επιστρέψει στο τάγμα. Δυστυχώς το χειρίστηκε με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή και να την παρακολουθήσουν πίσω στο ναό που ήταν το κρησφύγετο του τάγματος. Κάποιες μέρες αργότερα, έγινε επίθεση στο ναό, από πολυάριθμους εχθρούς. Παρόλο που οι ιερείς προσπάθησαν να πείσουν την Ανδρονίκη να φύγει και να κρυφτεί, εκείνη παρέμεινε να τους βοηθήσει.
Ακούγοντας τους ήχους της συμπλοκής μέσα από την εκκλησία, ο Γαβριήλ Οικονόμου, που περιπολούσε την περιοχή, πήγε να βοηθήσει. Καθώς δεν ήξερε για το Τάγμα, φανέρωσε την ιδιότητά του όταν άλλαξε μορφή για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους.
Παρόλο που οι αντίπαλοι κατόρθωσαν να υπερνικήσουν την αντίσταση των μελών του Τάγματος, η βοήθεια του Γαβριήλ έδωσε το χρόνο σε αρκετά μέλη, ανάμεσά τους και η Ανδρονίκη, να ξεφύγουν.
Καθώς ήταν γνωστή στους αντιπάλους, και το τάγμα ήταν για κάποιο καιρό σε φυγή, μέχρι να μπορέσουν να ανασυνταχτούν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, το Τάγμα έδωσε την Ανδρονίκη στον Aziz Beni, για να την κρύψει ανάμεσα στους ξένους πρόσφυγες, μέρος που οι αντίπαλοι δεν θα σκεφτόντουσαν να ψάξουν. Σε αντάλλαγμα, υποσχέθηκαν μελλοντική βοήθεια στο ίδιο τον Aziz.


Tue Apr 02, 2013 5:52 pm
Profile
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Νίκος Καραγιάννης
Από μικρός του άρεσαν τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και αποφάσισε να γίνει ταχυδακτυλουργός.

Ο δάσκαλός του στα ταχυδακτυλουργικά του είπε για την πραγματική μαγεία, αλλά τελικά ουσιαστικά ο Νίκος την έμαθε μόνος του.

Είδε ένα βαμπίρ να τρέφεται από ένα άνθρωπο, όμως αυτό τον κατάλαβε και αναγκάστηκε να πολεμήσει για την ζωή του. Καθοριστικό ρόλο στην νίκη του έπαιξε ο αγιασμός που του έδωσε ο Αζίζ Μπενί, όταν ο Νίκος κατάφερε να κρυφτεί για λίγο στο μαγαζί του.
Το τάγμα του Αγίου Γεωργίου, ενδιαφερόμενο για τις κινήσεις των βαμπίρς απέναντι σε ενεργούς μάγους, έστειλε την Ανδρονίκη να παρακολουθήσει μία σέκτα η οποία φαινόταν να ενδιαφέρεται για τον Νίκο. Κατά την διάρκεια της παρακολούθησης, ο Νίκος έσωσε ένα φαινομενικά αθώο θύμα, πριν προλάβει η Ανδρονίκη να επέμβει. Όμως, χωρίς να το καταλάβει ο Νίκος, το “θύμα” ήταν και αυτό vampire και η Ανδρονίκη πρόλαβε να το σκοτώσει, πριν προλάβει να επιτεθεί στο Νίκο που ήταν μπλεγμένος σε μάχη για την ζωή του με το αρχικό βαμπίρ. Το τάγμα ανακάλυψε έτσι ότι ο Νίκος είναι μάγος, αλλά έκρινε ότι δεν χρειάζεται να πεθάνει.


Tue Apr 02, 2013 5:53 pm
Profile
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Θεμιστοκλής Ρέππας
Δεν γνώρισα γονείς. Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Εκεί είδα ότι μου αρέσει να διαβάζω. Μυθιστορήματα, εγκυκλοπαίδειες, βιογραφίες, περιοδικά, οποιαδήποτε σελίδα με κείμενο έπεφτε στα χέρια μου. Όταν μεγάλωσα αρκετά άρχισα να περνάω υπερβολικά πολλές ώρες στις διάφορες βιβλιοθήκες της Αθήνας, ώσπου τελικά έπιασα δουλειά στην δημοτική βιβλιοθήκη της Αθήνας.

Στην βιβλιοθήκη γνώρισα την Δήμητρα, που μοιραζόταν την αγάπη μου για το γραπτό λόγο. Σταδιακά μοιραστήκαμε και άλλα πράγματα, και έμεινε έγκυος χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει. Καθώς δεν ήθελα να χωριστούμε ή να μεγαλώσει το παιδί μόνη της, παντρευτήκαμε γρήγορα-γρήγορα. Όμως η Δήμητρα πέθανε στην γέννα, πράγμα που κόντεψε να με τρελάνει. Κρατήθηκα επειδή πλέον υπήρχε η κόρη μου, που με χρειαζόταν.
Κατά την διάρκεια αυτής της τραγωδίας, η Ιωάννα Δάβαρη (βιβλιοθηκάριος, αλλά και μάγος όπως έμαθα αργότερα), ανακάλυψε το ταλέντο μου στην μαγεία και άρχισε την εκπαίδευσή μου.

Ένα βράδυ παρατήρησα περίεργη συμπεριφορά ενός από τους τακτικούς επισκέπτες της βιβλιοθήκης. Σηκώθηκε στα καλά καθούμενα και ακολούθησε κάποιον που δεν τον είχα ξαναδεί (και που στην αρχή είχε φανεί να μην γνωρίζει) έξω από το κτήριο, από την πίσω πόρτα. Τους ακολούθησα και ξαφνικά ο ξένος επιτέθηκε στο λαιμό του γνωστού μου. Καθώς δεν με είχαν δει, χρησιμοποίησα την μαγεία μου για να σπρώξω μακρυά τον άγνωστο και να δώσω την ευκαιρία στο θύμα να ξεφύγει.
Τότε πετάχτηκε από τις σκιές μία φιγούρα με ένα σπαθί και κάρφωσε τον ξένο! Και αυτός σωριάστηκε στο έδαφος μέσα σε λίμνη ενός αηδιαστικού υγρού και άρχισε να χάνει την μορφή του και να αποσυντίθεται μπροστά τα μάτια μου.
Η κοπέλα με το σπαθί μου συστήθηκε ως Ανδρονίκη και με βεβαίωσε ότι θα φρόντιζε να μην υπάρξουν αντίποινα για εμένα ή την κόρη μου.
Καθώς γύριζα στην βιβλιοθήκη, νόμισα ότι πήρε το μάτι μου και άλλη μία μορφή να ανεβαίνει τα σκαλιά πριν από εμένα, αλλά μάλλον γελάστηκα γιατί δεν συνέβη τίποτα περίεργο τις επόμενες ημέρες.


Tue Apr 02, 2013 6:56 pm
Profile
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Αζίζ Μπενί
Αιγύπτιος γιος οικογένειας εμπόρων μαγικών αντικειμένων από την Αλεξάνδρεια. Από μικρός μάθαινε το επάγγελμα του πατέρα του. Ήρθαν οικογενειακά στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια, όταν ήταν 10 χρονών.

Η οικογένεια έφυγε βιαστικά από την Αίγυπτο γιατί είχε μπλέξει με μία σέκτα από βαμπίρς τα οποία τους κυνηγούσαν. Ο Αζίζ δεν ήξερε για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Το έμαθε πολλά χρόνια αργότερα, όταν ήρθε από την Αίγυπτο ένας μακρινός συγγενής και αποκάλυψε στον Αζίζ ότι ο πατέρας του είχε κλέψει από μία αίρεση, και φέρει μαζί του από την Αίγυπτο, ένα πάπυρο ο οποίος ήταν τμήμα του True Book of the Dead. Με τα στοιχεία που έφερε ο συγγενής, ο Αζίζ κατόρθωσε να βρει τον πάπυρο. Κατά την διάρκεια της έρευνας ήρθε σε επαφή με κάποιον Θεμιστοκλή Ρέππα, ο οποίος, ενώ αρχικά ήθελε τον πάπυρο, τελικά πείστηκε να αφήσει τον πάπυρο στον Αζίζ, ο οποίος παρέδωσε σε ένα μοναχό από το Άγιο Όρος για να τον φυλάξει.
Ο πάπυρος αυτός τελικά κατέληξε σε ένα νεαρό που επέστρεψε στην Αθήνα, ο οποίος έχει ορκιστεί να τον φυλάει με την ζωή του.


Tue Apr 02, 2013 7:42 pm
Profile
I try to become Mega Zuper Spammer
User avatar

Joined: Tue Apr 11, 2006 1:27 pm
Posts: 753
Location: Glyfada
Post Re: Οι ήρωές μας
to casting you Aziz einai afto

Image

to magazi tou einai kapos etsi ap' ekso

Image

kai nai foraei fesi


Wed Apr 03, 2013 3:16 pm
Profile WWW
Mega Zuper Spammer
User avatar

Joined: Fri Oct 10, 2008 4:04 pm
Posts: 1064
Location: Athens, Greece
Post Re: Οι ήρωές μας
Κάποιοι ρώτησαν για το πως μοιάζει η Αλκαία, οπότε ώρα για casting:


Allison Stokke


Image


Image


Image


Image

_________________
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.


Last edited by YoMaster on Mon May 20, 2013 6:54 pm, edited 5 times in total.Sun May 19, 2013 10:56 pm
Profile
King Spammer
User avatar

Joined: Sat Apr 08, 2006 12:40 pm
Posts: 5058
Location: P.Rafti
Post Re: Οι ήρωές μας
Και επειδή τα ξαδέρφια πρέπει να είναι τουμπανα...

Image

_________________
"Αν δεν μπορείς να προσθέσεις μέρες στην ζωή σου προσθέσε ζωή στις μέρες σου..."
Δημήτρης Κοντοπίδης ετων 30 (πάσχει από θανατηφόρα κληρονομική νόσο).


Mon May 20, 2013 6:41 am
Profile YIM
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.