View unanswered posts | View active topics It is currently Thu May 28, 2020 2:18 pmReply to topic  [ 2 posts ] 
 Downtime Events 
Author Message
Regular Hobby Writter
User avatar

Joined: Sun Dec 20, 2009 8:16 pm
Posts: 368
Post Downtime Events
Εδώ θα γράφονται τα minor events που θα πεφτουν μέσα στο downtime και θα μπορείτε να συμπεριλάβετε στα reports σας.

Image

Downtime #2 (25 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
Ingame TIme : 29 Μαρτίου - 19 Απριλίου του έτους 504 του νέου ημερολογίου

29 Μαρτίου :
Η αποστολή στο south cross γυρνάει και φέρνει μαζί της ένα καραβάνι με όλων των ειδών τα καλούδια και μερικούς νέους setlers
Carravan Inventory : https://docs.google.com/document/d/1l6i ... sp=sharing

30 Μαρτίου :
Το καραβάνι αποχωρεί και κατευθύνεται βόρια σε άλλα χωριά. Ο Ιορδάνης και η Αγγελική πηγαίνουν μαζί τους σαν φύλακας και έμπορος αντίστοιχα.

6 Απριλίου :
Η Αγγελική και ο Ιορδάνης επιστρέφουν μόνοι τους. Σας πληροφορούν οτι το καραβανι συνέχισε βόρια για τον Μαραθώνα και οτι δεν θέλησαν να ακολουθήσουν γιατί άκουσαν φήμες ότι όποιος πάει βόρια δεν ξαναγυρίζει.

16 Απριλίου :
Ένα άγνωστο πανί φαίνεται στον ορίζοντα και μερικά λεπτά μετά ένα σκαρί σαν του καπετάνιου πιάνει αγκυρα και του παραδίδει ενα μήνυμα μαζί με τα "συλληπτήρια" του

General
Οι ντοπιοι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τους νεόφερτους. Τον πρώτο καιρό ιδικά δημιουργειται ένα "εμείς και αυτοί" κλίμα το οποιο σιγά σιγά μειώνεται. Ο πύργος εξακολουθεί να ανήκει αποκλειστικα στους original settlers και η πρόσβαση στις υποδομές του για τους νεόφερτους αποβαίνει δύσκολη χωρίς σύσταση από κάποιον στο εσωτερικό. Κάποιες σκηνές έχουν στηθεί στο εξωτερικό, μια για τους δυο σκλάβους που αγοράσατε και σκοπεύετε να απελευθερωσετε, άλλη μια για τους υπόπτους αλλά πλέων συμπολίτες σας που στήνουν τις δικές τους καλλιέργειες από την αντίθετη μεριά του οικισμού. και μια κοντά στην παραλία που έχει γίνει πλέων το σημείο συναλλαγών και συνδιαλέξεων με τον καπετάνιο του πλοίου που πουλάει ψάρια στο χωριό.

Τέλος Πρώτου μέρους. Το δεύτερο θα έρθει αφού πάρω downtime reports

_________________
Your mind is software. Program it. Your body is a shell. Change it. Death is a disease. Cure it. Extinction is approaching. Fight it.
- Eclipse Phase


Wed Jul 31, 2013 1:08 pm
Profile
Regular Hobby Writter
User avatar

Joined: Sun Dec 20, 2009 8:16 pm
Posts: 368
Post Re: Downtime Events
Downtime #3 (8 Αυγούστου - 15 Αυγούστου)
Ingame TIme : 20 Απριλίου - 09 Μάιου του έτους 504 του νέου ημερολογίου

01 Μάιου
Η θεά της γης που λατρεύεται από πολλούς settlers ιδικά στα ανατολικά έχει μια μεγάλη γιορτή και οι παλιοί κάτοικοι του Εκο καθώς και κάποιοι νεοφερμένοι στήνουν μια ευχαριστηρια γιορτή με μια χροιά παγανισμού και αθηναϊκών μυστηρίων προς τιμήν της. Το ρόλο της ιερειας αναλαμβάνει η Μυριανθη και σαν spirituall leader οδηγεί το settlement σε μια περίοδο ψυχικής ανάτασης στον απόηχο της γιορτής.

General
Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που αποφάσισαν οι elders έχει εξομαλύνει κάπως τα πράγματα και το μηνιαίο εισόδημα από την φυτεία των νοτιο-σταυριτων αρκεί για να καλύψει τα χρήματα που λαμβάνουν για την εργασία τους οι κάτοικοι Τα πρώτα σπίτια αρχίζουν να στήνονται, καλύβες φτιαγμένες από ξύλο για να στεγάσουν τους ενοίκους Το χάσμα μεταξύ των κάτοικων του Πύργου και των έξω μεγαλώνει μέρα με την μέρα καθώς λέξεις όπως "Πολίτες", “Αριστοκρατία” και "Παρικοι" αρχίζουν να χρησιμοποιούνται σε συζητήσεις μέσα στον Πύργο μεταξύ σοβαρού κ' αστείου Κλικες δημιουργούνται, κύκλοι συμφωνίας πάνω σε θέματα, η γύρω από σχέσεις Όποιος και αν είναι ο λόγος οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από την λογική της ομάδας που προσπαθεί να επιβιώσει και νιώθουν κομμάτι κοινωνίας, με όλα τα καλά και τα κακά που έχει αυτό

Θυμίζω οτι το Downtime report είναι 1 xp για όποιον το γράψει. Σας παρακαλώ να μου το στείλετε μέχρι σήμερα το βράδυ.

_________________
Your mind is software. Program it. Your body is a shell. Change it. Death is a disease. Cure it. Extinction is approaching. Fight it.
- Eclipse Phase


Wed Aug 14, 2013 3:50 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.