Ε.Σ.ΠΑΙ.ΡΟ.Σ
http://www.espairos.gr/portal/index.php/our-forum/

Warhammer Online.....
http://www.espairos.gr/portal/index.php/our-forum/viewtopic.php?f=7&t=813
Page 1 of 1

Author:  MasterDwarf [ Tue Jan 01, 2008 10:37 pm ]
Post subject:  Warhammer Online.....

Ok to leei kai to onoma tou ..... etoimasteite gia to telos tou WoW MUAXAXAXAXXA

kai ena link....http://www.warhammeronline.com/english/home/index.php

Author:  Firelord [ Wed Jan 02, 2008 4:30 am ]
Post subject: 

Δε νομίζς, ρε φιλε.Το Warhammer είναι πολύ dark.Το Conan, πάντως, το περιμένωφ κι εγώ.Το Wow είναι πιο ενδιαφέρον απ ΄το Warhammer.Έχω παίξει το pen 'n paper rpg του τελευταίου και αν και πολύ darkοκατάσταση ήταν πολύ ωραίο.Το dark έπρεπε να το σκεφτείς, βέβαια, για να το καταλάβεις (όυι ΄ληταν dark), γιατί ο dm ήταν μπάζο κι από ατμόσφαιρα 0.Αψυχος.Λες και διάβαζεγια τα πολιτικά (Τα άψυχα). :wink:

Author:  Silver [ Mon Jan 07, 2008 11:35 am ]
Post subject: 

Ολες οι προβλέψεις λένε ότι το Warhammer αν είναι θα τα βάλει με το WoW και όχι το Conan. Αλλωστε το Warhammer είναι το 'most anticipated online game 2007'. Από την άλλη κόσμος που έπαιξε στο Βeta το βρήσκει "σαν το WoW και ίσως λίγο χειρότερο" Tα πάντα βέβαια μπορεί να αλλάξουν με τα commercial release. Μην ξεχνάμε το WoW δεν κάθισε να τους περιμένει τόσο καιρό, έχει κάνει άλματα στις προσθήκες νέου content. Το WoW που ξεκινήσαμε 3 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το WoW που παίζουμε τώρα. Και ετοιμάζεται και expansion στο οποίο έχουν συμπεριλάβει πολλές από τις καινοτομίες των νέων online games (πχ καταπέλτες, πολιορκίες, χτίσιμο και καταστροφή κτηρίων, αλλαγή εμφάνισης και ονόματος χαρακτήρα etc)

Δυστυχώς όσοι έπαιξαν Conan δεν εντυπωσιάστηκαν μου λένε. Τα πρώτα 20 Levels τα παίζεις μόνος σου, και διαλέγεις μόνο από 3 φυλές, όχι όλες όσες υπήρχαν στο Hyborian Age. Παρά το anticipation factor του Warhammer, και εμένα ο κόσμος του Conan αν είναι καλή μεταφορά θα με γέμιζε πιο πολύ. Οτι videakia από playtesting etc έχετε κάντε links να έχουμε και εμείς μια εικόνα.

Και σχετικά πιο αθόρυβα έρχετε και το Darkfall, το οποίο αυτό ειναι για μένα καινοτομία και φεύγει από το ίδιο theme και στυλ του WoW.

Author:  Firelord [ Mon Jan 07, 2008 9:23 pm ]
Post subject: 

www.warcraftmovies.com ή ww.aocmovies.com.:P

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/