View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Apr 10, 2020 6:49 amReply to topic  [ 7 posts ] 
 [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN 
Author Message
Mega Vicious Carnivore
User avatar

Joined: Thu Apr 20, 2006 2:54 pm
Posts: 604
Location: Everywhere, everywhere...
Post [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
Αγαπητοί Μονάρχες, Αυτοκράτορες, Τσάροι, ή, Σουλτάνοι,

ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρεταννίας John Hatzson, σας χαιρετά και απευθύνει το ακόλουθο μύνημα προς εσάς και τους λαούς της Ευρώπης και των αποικιών:

''Φίλοι μου,θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι στη Νέα αυτή Εποχή, η Μεγάλη Βρεταννία, θα κάνει ότι περνά από το χέρι της , για να διατηρήσει την ευημερία των λαών, την ανάπτυξη, το εμπόριο και τις άριστες σχέσεις μεταξύ μας.
Θα φροντίσουμε τα συμφέροντα μας στις Αποικίες και ιδιαίτερα στην Ινδία, αλλά δεν θα ''πνίξουμε'' την ανάπτυξη των υπολοίπων Χωρών. Όσοι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να διευθετήσουμε τυχόν απορίες.
Όσον αφορά την ηπειρωτική Ευρώπη, συζητάμε την Έναρξη εμπορικών συμφωνιών και παραχώρηση συντεταγμένων, προς εμπορικούς σκοπούς, όπως και την αγορά στόλων από Έθνη που δεν τους ενδιαφέρει η συντήρησή τους.
Περιμένουμε νέα σας στην κοντινώτερη Πρεσβεία μας''

_________________
Omnipotence, when doing nothing, IS an Art...


Wed Apr 22, 2009 7:58 am
Profile
Mega Vicious Carnivore
User avatar

Joined: Thu Apr 20, 2006 2:54 pm
Posts: 604
Location: Everywhere, everywhere...
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
Μας έχει απογοητεύσει η στάση συγκεκριμένων Χωρών , οι οποίες νομίζουν ότι η Ευγενική, Διπλωματική και Φιλεμπορική μας στάση, υποδηλώνει και αδυναμία να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας! :?

Ως αποτέλεσμα λοιπόν, κάποιων ''Ηγεμόνων'', Η Μεγαλη Βρεταννία δηλώνει ότι:
Από τον Ιούλιο του 1808 βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο με το κράτος της Σουηδίας, ως αποτέλεσμα της Συμμαχίας με την φίλη χώρα Δανία! :D :D

Επίσης από τον Ιούλιο του 1808, η ηλίθια αποικιοκρατική τακτική του κρατιδίου της Πορτογαλίας μας αναγκάζει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να την στείλουμε από εκεί που ήρθε, από την μικρή και ασήμαντη γωνιά της δηλαδή, που δεν θα είναι και πολύ δική της, συντομα... :shock: :shock:

Θα θέλαμε να επισημοποιήσουμε τις πολύ καλές μας σχέσεις με τη μεγάλη Ευρωπα'ι'κή και αποικιοκρατική Δύναμη της Ισπανίας, με την οποία, ΟΛΕΣ οι συμφωνίες μας έχουν τηρηθεί στο ακαίραιο! :D :D

Όσον αφορά τον επικείμενο πόλεμο στη κεντρική Ευρώπη μεταξύ της Γαλλίας, της Συνομοσπονδίας του Ρήνου, της Ιταλίας και της Νάπολης,το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι οι πολύ καλές μας σχέσεις, κυριως Εμπορικά αλλά και στις Αποικίες δεν μας επιτρεπουν να αναμειχθούμε σε αυτή την Σύρραξη. Άλλωστε η δικαιότητα του Πολέμου θα αποκαλυφθεί με την έκβαση του, γιατί ως γνωστον, οι Νικητές γράφουν την Ιστορία...
Πάντως είμαστε έτοιμοι να συνάψουμε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία με οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες που δεν θα μας φέρει όμως σε ανοικτή αντιπαραθεση με κάποια άλλη... :wink: :wink:

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσπάθειες των Πρώσσων Βιομηχάνων να ... εκμεταλλευτούν την οικολογική ανάπτυξη του Δουκάτου της Βαρσοβίας... :lol: :lol:

P.S. :Απάντηση σε Ερώτηση Ηγεμόνα προ 2 εβδομάδων:
ΟΧΙ, ο Στόλος μας δεν πουλιέται... :roll: :roll:

_________________
Omnipotence, when doing nothing, IS an Art...


Wed Jul 29, 2009 7:24 pm
Profile
King Spammer
User avatar

Joined: Sat Apr 08, 2006 12:40 pm
Posts: 5058
Location: P.Rafti
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
Απαντώντας στη επεκτατική πολιτική της Μικρής Βρετανίας θα πούμε πως οι εκπλήξεις θα ειναι απανωτές και καλά θα κάνει να κυκλοφορεί το στόλο της με τη προστασία .... στη πυρά με τις ξενερωτες...

_________________
"Αν δεν μπορείς να προσθέσεις μέρες στην ζωή σου προσθέσε ζωή στις μέρες σου..."
Δημήτρης Κοντοπίδης ετων 30 (πάσχει από θανατηφόρα κληρονομική νόσο).


Thu Jul 30, 2009 9:26 am
Profile YIM
Mega Vicious Carnivore
User avatar

Joined: Thu Apr 20, 2006 2:54 pm
Posts: 604
Location: Everywhere, everywhere...
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
ΟUT OF TOPIC

Θα ήθελα να ανφερθώ σε ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί και φτάσει στα αυτιά μου,τις τελευταιες μέρες.

Κάποιος,ή κάποιοι παίκτες, θεωρούν ότι η Ολλανδία παίζεται από εμένα και όχι από την Μαρουλίνα.Σε γενικέ γραμμές δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ,διότι το εν λόγω παιχνίδι είναι αρκετά παρανο'ι'κό από φύσης του, επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πρώτο και βασικό ,είναι βέβαια, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ας είμαστε σοβαροί.Με έχουν πει φωνακλά, φασαριόζο, ότι δεν ξέρω να χάνω,, ότι πισωμαχαιρώνω ( όλα αυτά σε παιχνίδια,εεεε :D ), ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΛΕΦΤΗ. Και παιδιά, γιατί να το κάνω άλλωστε, ποια η χαρά του παιχνιδιού,άμα δεν κερδίσεις με την αξία σου;; :?

Τώρα ,αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω την σκέψη που με οδήγησε στην επίθεση ενάντια της Ολλανδίας, θα σας αναφέρω την σειρά των γεγονότων που με οδήγησαν εκει.

Ενώ ξεκινά το παιχνίδι, έχουμε 2 νέους παίκτες, την Μαρουλίνα και τον Δημήτρη που δεν έχουν ξαναπαίξει αυτό το συναδελφικό παιχνίδι... 8)
Σε παρέες που έχουμε βγει για καφέ έχω πει με όποιον και να έχω καθίσει, ότι ''κοιτάξτε μάγκες, αφήστε τους λίγο να μάθουν και να χαρούν το παιχνίδι πριν τους την πέσετε'' , πράγμα που σε γενικές γραμμές έγινε δεκτό.
Δύσκολο το πρόγραμμα για μερικούς, αρχίσαμε να βοηθάμε τους πρώτους γύρους,εκείνους που δυσκολευόντουσαν, την Μαρουλίνα, τον Δημήτρη, ο Παρασκευόπουλος τον Άσταραθ, ο χάρης τον Βασίλη κ.ο.κ
( Είναι φανερό ότι κανείς ΔΕΝ βοήθησε τον Καμπουρόπουλο, βλέπωντας την ανάπτυξη της χώρας του :lol: )

Μετά τον 1ο γύρο,όπου εξήγησα τα βασικά στην Μαρουλίνα,ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ξαναασχολήθηκα με την Ολλανδια, ενώ μάλιστα, η Μαρού, όποτε μιλάγαμε,έλεγε, ''πάλι για το Austerlitz θα μιλήσουμε;'' Άρχισε να φαίνεται,ότι το ενδιαφέρον της σεν ήταν πολύ μεγάλο.Παρ'όλα αυτά, έρχεται η μεγάλη στιγμη,η Ρηνανία και η Γαλλία Κυρήσσουν τον πόλεμο σε Ιταλια-Νάπολη και πέφτει στο τραπέζι,η ερώτηση: ''Θα έρθεις μαζί μας;;''

Εγω , μη έχοντας Στρατιωτικές δυνάμεις και προσπαθώντας να μην κάνω Overpower το παιχνίδι,κάνωντας μια συμμαχία με την Γαλλία (γνωστο από την πρώτη στιγμη, στον 1ο καφε,πριν καν ξεκινησουμε και με προτείνει ο Αδρέας για Αγγλό, ενώπιον Κοντογιαννακου, δηλώνω μπροστα στα παιδια, ότι δεν θεωρω σωστό να συμμαχησουν οι 2 χώρες, εκτός συγκλονηστικου απροοπτου. Ρωτήστε τον κοντογιαννάκο), προσπαθώ να ''επηρεάσω'' την Ολλανδια, στο να περιμένει και να χτυπήσει τον Γάλλο,όταν αυτός θα πολεμά με Ιταλία ή/και Νάπολη.
Αν λοιπόν,έπαιζα την Ολλανδία ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ;;;

Η Μαρούλίνα βέβαια, με έγραψε...ξέρετε που... και έκανε επίθεση στην Ιταλία. Και εδω ξεκινούν οι Καλοκαιρινές διακοπές της Μαρουλίνας που ΔΕΝ τελειώνουν ποτέ. Τί να την πάιρνουμε τηλ εγω και ο Χάρης '' ρε, θα σου την πέσει ο Ναπολιτάνος, μίλα μαζι του'', '' εεε, Μαρουλίνα το ξέρει ότι έχεις προσομείωση και εεεε, δεν είναι ακριβώς απλή, θα πρέπει να ασχοληθείς λιγουλάκι'', μέχρι το '' μήπως θέλεις να το παρατήσεις, αμα είναι πες το να βρουμε άλλον... '', η Μαρουλίνα μας διαβεβαιωσε ότι θα συνεχίσει να παίζεί, ότι θα χρειαστει βοήθεια με την προσομείωση και΄''Χαρη αν έχεις χρόνο,κάποια στιγμή'', βέβαια, ποτέ δεν πήρε τον Χάρη, ούτε γύρο έδινε,ούτε το παράταγε.

Φτάνουμε λοιπόν, στο σημείο,που έχω επιβιβασμένο στρατο για να πάει Δανία, και αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τον αν ο Γάλλος αποφασίσει να μπει στην Ολλανδία, αφού, όπως είχε δηλώσει στον Νικολουδακη τον Γιώργο, τον Ισπανο, ή Λεμόνι,πείτε τον όπως θέλετε , '' η Ολλανδία έιναι δικιά μου, ο χάρης ή/και εσύ φατε από την Ιταλία και την Νάπολη ( Με κάθε επιφύλαξη, δεν είμουν παρων...).
Ζητώ την Αδεια από τον Ρηνανό,κατα κόσμον Χαράλαμπο Χρυσαφίδη του Μαριου, να αποβιβαστω στον Ναυσταθμό του ,να περάσω μέσα από τα εδάφη του και να χτυπήσω την Ολλανδία. Τον Διαβεβαίωσα ότι δεν θα πάρω πάνω από ένα ποσοστο ( σιγά μην σας το πω...) και ότι εαν με αφηνε θα του παραχωρουσα εδάφη που θα κατακτούσα...

Λοιπόν, δεν ξέρω για σας, αλλα είναι απόλυτα λογικό και μέσα στην φύση του παιχνιδιού,αν κάποιος ΔΕΝ παίζει,να του την πέφτεις, ή αν ξέρεις ότι θα χάσει τον πολεμο. ΕΤΣΙ παίζεται το παιχνίδι και το ξλερουν όλοι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει υπάρξει οποιαδήποτε ανταλλαγη πρωτων υλών ή Χρημάτων με την Ολλανδια και αυτό μπορει να το επιβεβαιωσει και ο Robnet, το έχει κάνει ηδη σε αυτον που είχε την ''απορία'' .

Ελπίζω να σας έλυσα όποιες απορίες είχατε και θα παρακαλούσα ένα πραγμα: Οποιος διαφωνει,να βγει και να το πει ενωπιών όλων, όποιος θέλει να με κατηγορήσει ας το κάνει ανοικτα, αν κάποιος έχει θεωρησει ότι ύστερα από αυτη την αναλυση, μπορει και να έκανε λάθος, δεκτο, άνθρωποι είμαστε, ας βγει να το πει. Ας μην κρυβόμαστε, όμως δεν είναι σωστο και στο κατω κατω της γραφής, ένα παιχνίδι είναι που μας κάνει να περναμε καλά και όχι να χαλαμε την υπομονή μας...

P.S. Καλά, άμα καθίσετε να το διαβάσετε όλο... θα με ευχαριστήτε που δεν γράφω Greekglish ή, ανορθογραφα...

_________________
Omnipotence, when doing nothing, IS an Art...


Thu Oct 08, 2009 8:52 pm
Profile
Mega Zuper Spammer

Joined: Tue Apr 25, 2006 8:55 am
Posts: 1096
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
επιβεβαιώνω ότι με αφορά

αν και δεν με τιμά (εκ του αποτελέσματος) ότι βοήθησα τον Βασίλη :(


Thu Oct 08, 2009 11:22 pm
Profile
Rookie
User avatar

Joined: Mon May 15, 2006 10:34 pm
Posts: 237
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
optimus prime wrote:
ο Παρασκευόπουλος τον Άσταραθ

Ζει ο Astarorh?

_________________
Server Jesus died for your SYNs.


Fri Oct 09, 2009 1:38 am
Profile
Mega Vicious Carnivore
User avatar

Joined: Thu Apr 20, 2006 2:54 pm
Posts: 604
Location: Everywhere, everywhere...
Post Re: [UK] EMBASSY OF GREAT BRITAIN
Ζει ...και βασιλευει! :wink:

_________________
Omnipotence, when doing nothing, IS an Art...


Fri Oct 09, 2009 6:48 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.