View unanswered posts | View active topics It is currently Thu May 28, 2020 9:46 amThis topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 First stories χαρακτήρων, the revision! 
Author Message
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post First stories χαρακτήρων, the revision!
Επειδή το character generation έγινε σπαστά, με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα με τους guest stars, θεωρώ σωστό, τώρα που είναι ακόμα αρχή, να κάνουμε αναδιανομή των ρόλων, και ίσως και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις αρχικές ιστορίες.

Οπότε παρακαλώ τον κάθε παίχτη να γράψει σε ένα post το όνομα, το high concept και την ιστορία (First Story) του χαρακτήρα του. Έτσι θα δείτε όλες τις ιστορίες που υπάρχουν, και θα μπορέσετε να διαλέξετε σε ποιες δύο (και μόνο 2) θα συμμετέχει ο χαρακτήρας σας ως guest star.

Για να μπορείτε να δηλώσετε guest σε κάποιο story θα πρέπει να έχετε ήδη δημοσιεύσει την ιστορία του δικού σας χαρακτήρα! Η σειρά δημοσίευσης θα κρίνει ποιοι θα είναι οι guest αν θέλουν περισσότεροι από δύο την ίδια ιστορία. Προσοχή: ΔΕΝ μπορείτε να είστε guest σε ιστορία κάποιου που είναι guest στην δική σας.

Η προσεκτική ματιά έχει σχέση με τα ακόλουθα γεγονότα, για τα οποία δυστυχώς δεν σας είχα ενημερώσει νωρίτερα (τα ακόλουθα ΔΕΝ είναι ευρέως γνωστά στους χαρακτήρες):
  1. Οι βρικόλακες ΔΕΝ πεθαίνουν εύκολα. Οι απλοί θνητοί (χωρίς supernatural combat powers) γενικά ΔΕΝ μπορούν να εξοντώσουν βρικόλακα one-on-one. Συνήθως δεν μπορούν ούτε καν να του ξεφύγουν. Αν είναι αρκετοί θνητοί, μπορεί να τον απωθήσουν, αλλά θα τους κοστίσει.
  2. Οι μάγοι είναι ΔΥΝΑΤΟΙ στο combat. Όσοι έχετε φτιάξει spellcaster ακόμα δεν είστε στην πλήρη δύναμή σας, αλλά μπορείτε άνετα να νικήσετε θνητούς. Προσοχή, ΟΧΙ σκοτώνοντάς τους με μαγεία.
  3. Οι νεκρομάντες είναι γενικά ΠΙΟ επικίνδυνοι από τους μάγους, και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσει κανείς.
  4. Οι δαίμονες είναι γενικά τα πιο ισχυρά πλάσματα που ενδέχεται να συναντήσετε. Οι δυνάμεις τους διαφέρουν μεταξύ δαιμόνων, όπως και οι στόχοι τους. Οι θνητοί δεν έχουν ελπίδα, οι μάγοι μπορούν να ελπίζουν σε ισοπαλία με καλή τύχη.
  5. Το να χαλάσετε τα σχέδια κάποιου είναι εφικτό για όλους τους χαρακτήρες και όλους τους αντιπάλους. Βρείτε ενδιαφέροντες τρόπους! Η εξόντωση είναι το πρόβλημα.

Προφανώς, εκτός από τις ιστορίες, μπορείτε αλλάξετε και τα aspects που προέκυψαν από αυτές. (απλά στείλτε μου την αλλαγή των aspects με PM).


Mon Apr 08, 2013 1:14 pm
Profile
Mega Zuper Spammer
User avatar

Joined: Tue Jun 16, 2009 5:08 pm
Posts: 1005
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Οδυσσέας Άγγελος Βάρδας Πρωτοσπαθάριος
High Concept: Wannabe Warden

First Story "Mystery Will"
Ο μυστηριώδης θάνατος του παππού του και η εξαφάνιση του πατροπαράδοτου όπλου της οικογενείας τάραξαν τα νερά των Πρωτοσπαθάριων και όχι μόνο. Το κλειδί ήταν μια περίεργη διαθήκη που δεν μπορούσε να διαβάσει κανείς εκτός από τον Οδυσσέα και φυσικά δεν περίμενε κανέναν για να ξεκινήσει να ψάχνει την κληρονομιά του. Αλλά θα τα καταφέρει όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα σκοτεινό κύκλωμα σατανιστών, ένα ανερχόμενο σκοτεινό αστέρι, το δαίμονα που κινεί τα νήματα τους... και ένα τσούρμο ανίκανους να τον ακολουθούν;


Mon Apr 08, 2013 4:49 pm
Profile
I try to become Mega Zuper Spammer
User avatar

Joined: Thu Jan 21, 2010 5:46 pm
Posts: 666
Location: Location, Location!
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Θεμιστοκλής Ηρόδοτος Ιωάννης Βαθυστόχαστος Ρέππας
High Concept: Μάγος Βοηθός Φύλακας του Τομέα του Αποκρυφισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης των Αθηνών

First Story: A Mortal in Need

Μια νύχτα που δούλευα στη βιβλιοθήκη, ανακάλυψα ότι ένας άνθρωπος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Ξαφνικά είδα και ένα άλλο άτομο δίπλα του, που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου και που ήξερα ότι δεν είναι μέλος στη βιβλιοθήκη. Αμέσως παρατήρησα ότι κάτι δεν πάει καλά από το γεγονός ότι ο άνθρωπος απλά συμπεριφερόταν εντελώς μηχανικά, σαν να μην έχει δική του βούληση. Τους παρακολουθούσα συνέχεια, χωρίς να παίρνω τα μάτια μου από πάνω τους, μέχρι που έφυγαν και βγήκαν έξω από τη βιβλιοθήκη. Τους ακολούθησα χωρίς να με πάρουν χαμπάρι μέχρι να φτάσουν σε ένα σοκάκι, όπου αυτός ο άγνωστος κάτι πήγε να κάνει στον κακομοίρη τον άνθρωπο. Αποφάσισα να αποτρέψω αυτό που πήγε να κάνει και με πολύ μεγάλη τύχη αλλά και βοήθεια, κατάφερα να τον απωθήσω και να σώσω τον θνητό.

_________________
Πεθαμένος: Αλήθεια, Άγγελε, ο Θεός δε βλέπει τα φοβερά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος; Τη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση... Δεν τα ξέρει όλα αυτά;
Άγγελος: Φυσικά και τα ξέρει!
Πεθαμένος: Και τι λέει;
Άγγελος: "Ας με κάνανε κι εμένα Πρωθυπουργό για μια μέρα και θα 'βλεπες!"

Αρκάς: Η Ζωή Μετά
_______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ . _______ .

Αστερίξ: Οβελίξ, αντί να τσακώνεσαι προσπάθησε να μάθεις πού είναι οι αιχμάλωτοι
Οβελίξ: Αστερίξ, δεν γίνεται τίποτα. Πριν από τη μπούφλα δεν θέλουν να απαντήσουν και μετά δεν μπορούν


Mon Apr 08, 2013 9:47 pm
Profile
Am I a bot?
User avatar

Joined: Wed Mar 27, 2013 3:06 am
Posts: 90
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Νίκος: Jason Θεοδωρίδης

High Concept: Φοιτητής Φιλοσοφικής Αθηνών wannabe Fantasy Novel Writer (Mortal)

Short Version

14 Δεκεμβρίου 2011 ο Θείος μου Richard, Αρχιμασόνος, με καλεί να παρευρεθώ στην τελετή για να με δεχτούν στο τάγμα. Αντί γι'αυτό θυσιάζουν τον πατέρα μου (μέλος και αυτός) κάνοντας μια τελετή επίκλησης ενός δαίμονα. Στην διάρκεια της τελετής και εν μέσω έκστασης βρίσκω την ευκαιρία να ξεφύγω και να χαθώ μέσα στο πλήθος στο σταθμό του τραίνου, ξέροντας ότι επόμενος για θυσία ήμουν εγώ.


Long Version

Ο Θείος μου Richard Blake (από την πλευρά της μάνας μου) όντας 33ου Βαθμού Μασόνος έχει έρθει από στοά της Αγγλίας για να καθοδηγήσει τις αντίστοιχες Ελληνικές και έχει πάρει την θέση του Αρχιμάγιστρου στην Στοά Αθηνών που στεγάζεται Προμηθέως και Επιδάμνου γωνία στα Κάτω Πατήσια. Σε αυτή την Στοά είχε μυήσει και τον πατέρα μου ώσπου έφτασε η ώρα για να μυηθώ και εγώ. Ήταν 14 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη. Σε μία σκοτεινή τελετή υπό το φως κεριών ξεκίνησε η διαδικασία που εμένα 17 χρονών τότε με είχε τρομάξει γιατί αυτού του είδους είχα δει μόνο σε ταινίες. Μετά από κάμποση ώρα (πρέπει να είχε περάσει τουλάχιστον 1μιση ώρα) τους είδα τον πατέρα μου ανήσυχο, γιατί ήταν ο μόνος που δεν μπορούσε να ακολουθήσει την όλη τελετή και τα λόγια που λεγόντουσαν από τους άλλους.

Ξαφνικά ο Αρχιμάγιστρος (θείος μου) σε μια ακατάληπτη γλώσσα δίνει κάτι σαν εντολή στους υπόλοιπους οι οποίοι κατευθύνονται προς τον πατέρα μου και τον ακινητοποιούν κρατώντας τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και χτυπώντας τα γόνατά του τον υποχρεώνουν να γονατίσει. Σκίζοντας στην συνέχεια ο Αρχιμάγιστρος το λευκό πουκάμισό του του χαράζει στο στήθος μια πεντάλφα με ένα τελετουργικό (όπως μου φάνηκε) μαχαίρι και στην συνέχεια κοιτώντας με στα μάτια έχοντας ένα αυτάρεσκο χαμόγελο του κόβει τον λαιμό και αρχίζει να ξαναμιλάει σε αυτή την ακατάληπτη γλώσσα. Όλοι όσοι ήταν εκεί παρόντες παραληρούν και φαίνεται να μπαίνουν σε έκσταση καθώς καπνοί ξεκινούν να βγαίνουν από τον κύκλο που έχουν σχεδιάσει στο πάτωμα ενώ ταυτόχρονα τα κεριά της αίθουσας ξεκινούν να φωτίζουν πιο δυνατά σαν οι φλόγες να αποφάσισαν από μόνες τους να κάψουν πιο δυνατά.

Τότε το είδα, ένα πλάσμα τρομερό, χειρότερο από κάθε φαντασία μου να εμφανίζεται εν μέσω καπνών και φωτιάς μέσα από εκείνο τον κύκλο. Έφερνε σε μία μίξη σκύλου με λείο μπορντό δέρμα το οποίο σου άφηνε την αίσθηση από την πρώτη ματιά ότι είχε ένα είδος βλέννας πάνω του από τον τρόπο που αντικατόπτριζε το φως των κεριών.
Μέσα στον αναβρασμό και την έκσταση που επικρατούσε, οι δεσμώτες μου που με είχαν ακινητοποιήσει κάνουν το λάθος να πέσουν και αυτοί σε ένα είδος υπόκλισης καθώς ακούω τον Αρχιμάγιστρο να λέει στον δαίμονα αυτό ότι η προσφορά τους θα ολοκληρωνώταν όταν θα χυνόταν και το αίμα από τον κομένο λαιμό μου. Τότε βρίσκοντας την ευκαιρία εφόσον πλέον δεν με είχε ακινητοποιημένο κανείς, καταφέρνω τρέχοντας να ξεφύγω ουρλιάζοντας για βοήθεια μέχρι που έφτασα στον σταθμό του τραίνου όπου απ'ότι είδα σταμάτησαν να με κυνηγούν λόγω του κόσμου που μαζεύτηκε για να δει αν είμαι καλά.


Mon Apr 08, 2013 10:22 pm
Profile
King Spammer
User avatar

Joined: Sat Apr 08, 2006 12:40 pm
Posts: 5058
Location: P.Rafti
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Όνομα Χαρακτήρα: Πολυνίκης
High Concept: Υιός του Πλούτωνα (Ημίθεος).

First Story: You never cheat Death

Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσα στην Αθήνα βλέποντας πράγματα που δεν κατανοούσα. Το βράδυ στον ύπνο μου τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα. Θυμάμαι πως ήταν για μία βδομάδα σερί που έβλεπα στα όνειρά μου τις Στήλες Διός να φλέγονται και μέσα σε αυτές το αίμα να ρέει ποτάμι μέχρι τους ουρανούς. Περνούσα από μπροστά και με έπιανε συνέχεια ρίγη. Το βράδυ της 22/6/10 (καλοκαιρινό ηλιοστάσιο)) πέρασα μπροστά από τον αρχαίο ναό και είδα κινήσεις μέσα στο σκοτάδι. Η περιέργεια με τράβηξε όπως επίσης και το αίσθημα ευθύνης. Ο φόβος εξαφανίστηκε και το σκοτάδι έγινε σύμμαχός μου. Εν έτος 2010 ανθρωποθυσίες? Και δη στο ναό του...Δία? Δεν ήταν όμως η πράξη που με ενόχλησε όσο το κίνητρο. Επιτέθηκα πριν σκοτώσουν τη θυσία (μια στουμπουλή κοπελίτσα). Πρέπει να σκότωσα πάνω από 8 με το πιστόλι και τα χέρια μου. Δέχθηκα από ξύλο μέχρι μαγεία και όμως το κορμί μου άντεξε και ξαναάντεξε και στο τέλος η ηρεμία ήρθε και το σκοτάδι φρόντισε να εξαφανίσει τις πληγές μου. Ένα κουφάρι βρισκόταν δίπλα από εκεί που είχαν δέσει το θύμα, ήταν αυτό που έψαχνα, η ενόχληση. Ήξερα τι ήταν: ήθελε να ξαναέρθει στη ζωή. "Δεν μπορείς όμως να ανταλλάζεις ζωή με ζωή, δεν είναι απόφαση δικιά σου καριόλη μάγε... φωτιά και στα τάρταρα τα αιώνια. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον θάνατο..."

_________________
"Αν δεν μπορείς να προσθέσεις μέρες στην ζωή σου προσθέσε ζωή στις μέρες σου..."
Δημήτρης Κοντοπίδης ετων 30 (πάσχει από θανατηφόρα κληρονομική νόσο).


Thu Apr 11, 2013 9:41 am
Profile YIM
Site Admin

Joined: Tue Apr 11, 2006 9:56 am
Posts: 1072
Location: Athens, Greece
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Από τους 14 (16) χαρακτήρες, μόνο 4 έχετε απαντήσει. Βιαστείτε, τελειώνει η εβδομάδα!

_________________
I may talk, I may shout IN MANY WAYS, but beware of the admin-talk.
"Everyone is entitled to his own opinion, but not his own facts." -- Daniel P. Moynihan
"Reality always wins." -- Unknown


Tue Apr 16, 2013 10:03 pm
Profile
Mega Zuper Spammer
User avatar

Joined: Fri Oct 10, 2008 4:04 pm
Posts: 1064
Location: Athens, Greece
Post Re: First stories χαρακτήρων, the revision!
Όνομα: Αλκαία Περσεάδη
High Concept: Temperamental Κόρη του Δία

First Story: Snakes & The City

Όταν κατά τη διάρκεια μίας νύχτας προορισμένης για διασκέδαση & συμφιλίωση μεταξύ της Αλκαίας & της Ιφίκλεια (την μικρότερης αδελφή της) από το πουθενά δύο φιδάνθρωποι επιτίθενται στις κοπέλες & ζωή τους παίρνει μία απότομη στροφή προς το περίεργο.

Γιατί οι φιδάνθρωποι φαίνεται να ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για τις δύο αδελφές? Γιατί, προς έκπληξη όλων, τα βρήκαν πιο δύσκολα με την Αλκαία απ'ότι φαίνεται να περίμεναν & την έκαναν μέσα στη νύχτα όταν γράπωσαν την Ιφίκλεια? Θα καταφέρει η Αλκαία να βρει την αδελφή της πριν οι φιδάνθρωποι εκπληρώσουν τον όποιο μοχθηρό για τον οποίο την απήγαγαν? Ποια είναι η μεγάλη αποκάλυψη που στην πορεία μαθαίνει για την καταγωγή της!?

_________________
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.


Thu Apr 18, 2013 1:12 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.