- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 year, 3 months ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Αρχική › forums › Espairos › Γενικές Συζητήσεις › Help a designer (wonna be)!
Καλησπέρα σας !
Θα ήθελα, εαν είναι δυνατό, να αφήσω το παρακάτω google form “RPG query”.
Είναι δύο ερωτηματολόγια, στα πλαίσια της έρευνας της διπλωματικής μου για τον σχεδιασμό τραπεζιού για χρήση σε pnp rpgs. Στο πρώτο απαντάτε στις ερωτήσεις από τη σκοπιά του παίκτη, στο δεύτερο από τη σκοπιά του ST. Μπορείτε να εκφραστείτε όσο και όπως προτιμάτε.
Αν για κάποιο λόγο, κάτι πάει στραβά, αφήστε ένα μήνυμα εδώ για να το διορθώσω !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Kisses & hugs !
Help designer vol 2 !
Μετά την επιτυχία των ερωτηματολογίων ( και το εννοώ ) , ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια άλλη μια φορά από τους εσπαιρίτες !
Ο καθηγητής θέλει να έχω και βίντεο feedback από παίκτες την ώρα του παιχνιδιού. Κοινώς, για καθαρά ακαδημαϊκούς σκοπούς θα ήθελα να γράψω μερικά παιχνίδια σας. Θα περάσω και αύριο από το σύλλογο για να μιλήσω με όσους τύχει να βρίσκονται εκεί, αλλά θα ήθελα να πείτε ποιοι ενδιαφέρεστε και θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό το project ώστε να μπορέσω να οργανώσω λίγο το πρόγραμμα. Υπόσχομαι το υλικό να καταστραφεί παρουσίας μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.
Ευχαριστώ -ξανά- εκ των προτέρων !
Kisses & hugs!
Welcome back miss. Να βοηθήσω ευχαρίστως. Αν δε χαλασει η λήψη απο την μουτσούνα μου 😛
Θα με βρεις συνήθως τα Σσββάτα στον σύλλογο (DnD / Dresden).
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.